My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 23 June 2013

Tabahlah Duhai Hati

Assalammualaikum..


Okay sekarang ni dah boleh redha dengan apa yang terjadi..
Dah boleh terima apabila kita terpaksa melepaskan orang yang kita suka..
Kerana dia sebenarnya tak menyukai kita..
Dari kita bertepuk sebelah tangan ..Sememangnya patut kita terus cuba melupakan dia..

Orang cakap cinta itu tidak boleh di paksa, right..??
Dah tak nak fikir mengapa dan kenapa..dia tak suka kita..
(Tulis kat FB dia.. Pastu dia padam/ delete..sedihnya)
Hanya fikir..Apa yang berlaku adalah sudah ketentuan Nya..
Kalau boleh cuba lupakan dia 100%.. InsyaAllah..
Sekarang ni tumpuan kepada kerja 100%
Tumpukan pada study 100%
Mencari peluang harta 100%
Tumpuan kepada family 100%

Mencari ketenangan dengan banyak istifar dan mengingati Allah Yang Maha Esa..
Anggap ini sebagai dugaan dan ujian..
Cuba mengembirakan hati dengan cara sendiri..

Bersyukurlah dengan apa yang terjadi kerana seseorang itu mungkin bukan yang terbaik untuk kita..Tetapi dia adalah terbaik untuk orang lain...Don't be sad.. Kena tabah k..

Sekian dari hati yang patah..
(Tuju khas buat Mohd Akasyah)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers