My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 22 June 2013

HiLaNgKaN HiTaM PaDa LuTuT

Assalammualaikum..Hey Guys

Malam-malam ni tak da apa nak cerita kan.. So, Erin bagi petua nak tak??
Alah petua kecantikan..Haa..mesti U all suka kan.. Expecially yang girl-girl ni..

Okay sekarang ni cuba selak kain or seluar U all.. (aish bukan Erin nak cakap lucah..cuma nak suruh tengok lutut masing-masing je)


Hitam dan kasar tak?? Ha.. tu ada yang dok angguk-angguk kepala tu..Okay U all jangan cedih-cedih k..Di sini Erin akan bagi petua macam mana nak hilangkan kekasaran atau kehitaman pada lutut U all tu..



Cara-caranya ialah :

Sediakan beberapa helai daun sirih

Letakkan sedikit kapur dan minyak zaitun pada sirih tu..

Kemudian gosokkan pada lutut atau siku selama beberapa minit

Amalkan selalu sehingga bahagian yang gelap itu mula pudar dancerah..

Ha..mudah je kan petuannya.. @_@

2 comments:

chinta said...

nice sharing

puteri airyn said...

Thanks for reading.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers