My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 19 June 2013

My Lovely Shawl

Assalammualaikum..!!


Okay hari ni tak der cerita yang special sangat pun nak bagi tahu kat U all..
Just nak tunjuk shawl yang baru dibeli semalam..Cantik tak?? Hehehe..Meroon and pink..Nice combination colour, right?? Jalur melintang..abstrak kan..

Nak lagi sweet.. 

Erin just letak note..Then tulis I GOT MY NEW SHAWL....U all tahu tak cam ne nak lilit shawl ni? Alah..Dekat Youtube pun banyak tutorialnya kan..Tapi nak pakai shawl ni kena tengok bentuk muka juga.. Ada sesetengah orang yang tak sesuai pakai shawl ni..

Yang paling best.. Time Erin pakai shawl ni..Mesti ada yang tanya..

Antara dialog my friends = "Eh..pandainya lilit" ..."Kalau I, genuh lah nak pakai macam ni ambik masa berejam-jam..".. "Wah pakai shawl ni kena pakai banyak pin ke?"(Dia maksudkan jarum).."Bestnya tengok Erin pakai shawl." And macam-macam dialog lagi..

So, I just smile and give them more monolog.. Hehehe
"Shawl ni banyak pilihan..lagi pun harga murah dan sangat-sangat berpatutan..Orang yang kreatif saja yang boleh pakai shawl ni..sebab banyak sangat lilitan..tersalah lilit..jadi terus terbelit.. Ahak..Ahak..."

Okay..cerita hari ni just about shawl..Tunggu malam pulak lah ye Erin tulis tentang lain..
Thanks for reading... @_^

3 comments:

D_08 said...

paling mudah.... letak kat bahu jeee...... tudong udah pakei kan???

D_08 said...

paling mudah.... letak kat bahu jeee...... tudong udah pakei kan???

puteri airyn said...

Tapi sekarang ni tren pakai shawl..kira kreatif skit lah.. boleh belit sana sini..Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers