My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 18 June 2013

Stress Kerja

Assalammualaikum..

O.M.G...O.M.G...!! nak jerit..nak jerit...!!! nak muntah..!!! Uweekkk....(Muntah terus)
My work make me stress..!! Gilesz super dupper banyak...Oh No...Who I'm to say No..
Okay im doing my works slow n slowly..(Hahaha..broken BI..Jem jem jem..)

Nasib ada My Xperia with Digi Broadband.. Oh Love It So Much..A Lot N A Lot..
So, Youbtube jadi sasaran utama.. Just tembak je video mana yang interesting untuk di view kan..At lease baget boleh hilang stress lah kan.. What ever..!!

Minit Mesyuarat..Surat Menyurat..Kira sana sini.. macam buat matematik kat sekolah dulu tu...
Aish.. merepek meraben kot Erin ni...

So nak ceritalah sangat ke stress an nya kan..
By The Way..Thanks ye untuk U all yang selalu view my page ni..
Page ni dah jadi macam caca merba.. dah tak boleh nak identify sebagai kategori apa dah..
Semuanya campuq-campuq.. Sebab tu Erin letak trademark CERITA SANG PUTERI..So, Puteri yang suka membebel tu Erin lah yer.. Okay Fine..!!

Buh Label Hari ni.. : Aku Yang Stress..!! That's enough...Wekssss....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers