My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 22 June 2013

KuLiT CaNTiK DaRi DaLaM

Assalammualaikum.. Hey Guys..Tak tidur lagi ek??

Kalau tak ngantuk lagi meh kita baca apa yang Erin nak tulis ni..

(Jom scroll ke bawah)

Tajuk entri malam ni tentang bagaimana nak jaga kecantikan dalaman..Okay..yang wanita-wanita sekelian..Pasti U all idamkan kecantikan diri, right? Samalah macam Erin.. Hari-hari asyik fikir nak cantik dan cantik..Amalkan pelbagai petua..(Tapi nak pi Gym malas jugak..Ish,ish..)


Petuanya adalah :

U all sediakan 2 inci kunyit hidup, 1 sudu madu lebah asli, 1 biji telur ayam kampung, 1/2 air panas. Then cara-caranya ialah U all parutkan kunyit dan masukkan ke dalam air panas. Tambahkan telur ayam kampung dengan madu lebah tadi. Gaul sebati kesemuanya. U all kena amalkan minum 3 hari sekali. (Selang 3 hari)..

Khasiatnya ialah :

Ia dapat menghaluskan kulit, membantu menghindarkan masalah jerawat dan mengekalkan tenaga yang diperlukan oleh tubuh badan...

2 comments:

Norcahaya Ali said...

tips bagus ni tp kalau telur yg jual kt supermarket tu bolehh guna takk ??

puteri airyn said...

Tapi better guna telur ayam kampung..sebab byk khasiat telur ayam kampung ni... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers