My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 21 June 2013

MimPi

Assalammualaikum..Hey Guys..

Okay, Today tak mo emo-emo or sad-sad..
Setelah bangun dari tidur dah rasa FRESH...Apa yang bestnya hari ni??
Tak ada apa sangat nak cerita pun..Cuma Tentang Mimpi Puteri Airyn..
Haaa..Lawak..Pasal mimpi pun nak cerita kat blog ni kan..Aish...poyos tak??
(Nanti U all cakap macam ni.."No komen")


So, hari ni terlebih pulak rajin terus cerita kan pasal mimpi tu kat My Diary..
Haa U all nak tahu ke, Erin mimpi apa? Mestilah bukan mimpi I kahwin dengan anak raja kan..Semalam..Erin mimpi pergi LONDON.. Hehehe..

Pergi London kenapa?? Erin mimpi adik Erin yang dok study di KMNS tu dapat tawaran sambung belajar di London.. Best kan.. Hmm.. itu sekadar mimpi.. Tapi bila mimpi pergi melancong..Erin rasa hilang stress Erin ni.. Tambahan pi sana time musim bunga.. Lagi lah cantik pemandangannya kan..

Okay sekian cerita pasal mimpi yang dapat hilangkan stress dan luka lara..

2 comments:

D_08 said...

ooo...mimpi ni maknenye dah dekat la tu.... tapi sebelum tu pasport ade tak?? ...kekekeke

puteri airyn said...

Pasport ada.. tapi dah tamat tempoh.. tak renew pun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers