My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 17 June 2013

BLoG SuMBeR ReZeKi??

Assalammualaikum..
Hey guys..U know?? I mean about my entry title above..
BLoG SuMbeR  ReZeKi??
Depa joint Nuffnang ek? Erin joint tak??
Jawapannya mestilah tak....Why tak?? Sebab risau my page ni selerak pulak dengan iklan wedsite..Tapi got jelous pulak tengok orang lain dapat duit bila trafic depa ni dapat ranking tertinggi kan..Erin dah cuba sign up dengan nuffnang ni.. tapi buat sekerat jalan je.. Macam tak sure pulak..
Ber blog pun boleh dapat duit kan..
Dunia-dunia.. semuanya dapat duit..keluar duit.. Hehehe..
Wah.. tengok-tengok depa dapat cek dari nuffnang lah..Betul-betul sumber rezeki ni..Tapi kalau Erin joint pun.. Tak tau lah boleh dapat ke tak..Nanti lah pikio lain..

- SEKIAN-

1 comment:

puteri airyn said...

Okay secara tidak langsung Erin pun terjebak dalam nuffnang ni.. tetiba hati terbukak pulak nak joint.. tak susah sgt pun.. cuma susah skit masa nak paste HTML kat template tu.. Jenuh mencari tempat nak paste HTML tu.. dah lah blog Erin ni bukan automatik search HTML.. jenuh mata dok melilau...So, far.. dah joint pun..enough

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers