My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 17 June 2013

My Idol (Heliza Helmi)

Assalammualaikum..
Hey guys..Tajuk entri ni ialah My Idol.. U all pun mesti ada idola jugak kan..
Samalah macam Erin.. Paling Erin suka tengok Heliza Helmi..
Cantiknya dia, sopannya dia, muslimahnya dia..Dan dia sangat comel..
Macam baby doll..Heee....

 Haa.. ni lah my Idol tu.. comel tak??
Yang lelaki jangan tenung picture ni lama-lama ye..
Entah-entah U all (leleki) mesti nak calon isteri yang macam ni kan??
Sejuk je mata memandang..


Jom semak biodata My Idol ni.. @_^
Dah nama pun my Idol..mesti lah kena ambik tahu tentang dia kan..
(Scroll bawah ni)

Nama : Nur Heliza Binti Helmi
Nama Komesial : Heliza Helmi
Tarikh Lahir : 3 Februari 1986
Asal : Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman
 Karier : Ahli Perniagaan, Penyanyi, Pelakon, Pengacara dan Model.
Pendidikan : Ijazah Sains Pendidikan (Biologi dan Kimia) - Universiti Malaysia Sabah (UMS)

Merupakan pelajar Akedemi Fantasia Musim Ke-5. Anak kepada seorang anggota polis.
Walaupun berpewatakan pendiam tetapi beliau petah bercakap. Oleh itu beliau telah terpilih untuk menyertai pertandingan berpidato di peringkat kebangsaan dan negeri walaupun sekadar pidator simpanan.

Beliau amat mesra dengan rakan-rakannya. Dan menjadikan rakan-rakannya sebagai medium berkongsi ilmu. Malah beliau juga menjadikan pengalaman hidupnya sebagai sumber ilmu yang dapat dikongsikan dengan kenalannya.

Hmm.. untung kan...Dah la comel orangnya..Pandai pulak tu..
(Berangan sekejap nak jadi macam Heliza ni..Boleh Tak??)

(Heliza - Duta Cool Blog)

Cool Blog ni kesukaan Erin.. Obvious sangat dengan ice blended ni..
(Tambahan pula dutanya Heliza.. Lagi lah super dupper suka..Hehehe)

p/s : Sumber google search @_@

3 comments:

Yaya Tomey said...

suka tgk heliza.. apa yg boleh yaya komen...cute n baik...

TelingaBulat said...

bukan setakat comel.pakej pandai,berimej muslimah..sedap mate pandang lelame

mirza syazwina said...

idola saya jugak ni,sedap mata memandang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers