My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 15 June 2013

HaPPy FaThER's DaY

Asaalammualaikum..and hey guys..
Ni Erin and family baru je balik dari makan-makan..

Tengok ek tajuk entri tu.. Happy Father's Day..
Esok kan dah 16 Jun..So, wahai anak-anak sekelian jangan lupa wish kat your papa, abah, ayah dan lain-lain...

Haa..kami makan malam di mana??
(scroll below)

Di sini lah kami menjamu selera..
Restoran kegemaran family Erin.. Anjung Kuala Restoran at Marina Kuala Kedah..
Siapa yang tak pernah lagi datang ke sini jemput-jemput lah datang yer..
Menunya amatlah bagus dan sedap-sedap..Tak rugi pun datang sini..
(promote kalah taukey kedai)

Menu-menu


Nasi Goreng Anjung Kuala RM6.00



Kerang Rebus dan Sotong Goreng Tepung
Harga ikut gram..

Menu simple tapi marvelous..!! super dupper yummy..!!
So, dah makan-makan kenyang..Rasa mengantuk pulak..
Okay..Time to sleep..Esok kerja pulak..

Good Night Everybody..!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers