My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 12 June 2013

SeMua YanG CuTe


Wah..Tajuk entri kali ni..
Semua yang kiut miut gituuu...Ye lah Erin ni suka yang kiut aje..
Kalau nak tonton drama or story pun nak yang sweet-sweet and yang kiut miut je..
Diri jadi happy je without tears..Buat apa nak cedih-cedih kan..
So, kita enjoy.. Hehehe..

Orang cakap dah umur nak sampai angka 3 pun still suka yang kiut-miut ke??
Of couse lah..Bagi Erin umur just pada angka saja..
Kalau fikir bab umur sure U all pun terfikir akan ketuaan right??

U all pernah dengar tentang biological age??
Haa...?? Ada yang pernah dengar dan ada diantara u all yang tak pernah dengar right?

Ni kisah benar tau...
Masa program hari usahawan sekolah abah..Ada agen CNI buat pemeriksaan kesihatan tau..
So, ada perkhidmatan pemeriksaan biological age..
Haa..jangan tak tau.. Ada cikgu sorang ni umur dalam 40-an buat pemeriksaan biological age dia..
Fuh..!! keputusan mendapati umur dalaman sebenar cikgu tu adalah 26 tahun..Wow...!!
Hehehe.. ada chance pasang sorang lagi.. kata pegawai pemerisaan itu dalam nada bergurau..

Tapi Erin tak try pun..Masa kerja di Wisma Darulaman pernah juga buat..
Masa tu umur Erin 27 tahun.. 
Dan result umur dalaman adalah 24 tahun.. Tak de beza banyak mana pun..
So, sekarang ni kena workout selalu.. Nak maintainkan kesihatan dalaman..
That's important to be young.. Hehe.. nak muda aje dia ni....
Muda tak pe..Cuma jangan gedix k.... ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers