My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 15 June 2013

JaLaN-JaLaN KeLuAR DuiT

Assalammualaikum..

Wah tajuk entri ni..bikin suspen je kan..
Haa?? Apa dia..Tak suspen pun.. Hehe..What ever lah kan..

Penat giler gi jejalan kat Sg. Petani tadi..
Ye lah.. nak cari rumah kat sana..Ingat dah tak mau tinggal Alor Setar lagi..
Kira nak bawak diri lah konon nya..Nak lupa kan segalanya..Macam kecewa habis je bunyinya kan..
Hmmm... So sad...

Dah pergi view beberapa tempat..Bandar Aman Jaya and Puteri Jaya..
So, decide di Puteri Jaya.. Sebab kawasan Aman Jaya tu macam suram sikit..
So kalau boleh nak kawasan yang happening skit..Tapi bukan havoc lah..

After penat merantau cari rumah..
Kami bertiga (Abah, Mama dan Erin) pun singgah di Aman Jaya Mall..
Ni kira jalan-jalan perabih duit lah jugak.. Busuk-busuk pun RM50 melayang.. Huhuhuhu..
So, sad..Hmm.. Beli apa je tadi..
Beli ni haaa.....(Scroll ke bawah)


Ahaa.. Jangan salah faham.. Tak kan lah beli roti and bakeri je habis sampai RM50 kan..
Lagi-lagi Erin beli baju..Hmm.. Baju nak pakai masa pergi Redang nanti..
Sebut pasal Redang memang excited gilerr..(Sabar-sabar)

Apa yang best dekat Aman Jaya Mall tadi..


Ada showroom kereta BMW beb..Waaa... nak sebijik kereta ni boleh..??
Haha.. Pi kahwin dengan Tan Seri okay kot...
Ni lah kereta idaman Erin..(Berangan sejenak)


Dah nak balik pun dan lagi capture picture ni.. Dah dasar photographer lah kan..
Apa saja semuanya nak di capture kan..
Kenapa picture ni blur? Sebab snap time kereta bergerak.. Guna my xperia je..
Anyway..nampak gak tulisan AMANJAYA tu kan..

Okay Sekian @_^

3 comments:

Nira Karmila said...

Kita pun guna xperia juga! Hehe..semua gambar tangkap guna kamera handphone tu. :D

puteri airyn said...

aik..nira pun guna xperia eh?? samalah kita.. nnt plan nak ada DSLR.. baru best skit kan..??

Nira Karmila said...

Yup. Tulah...teringin juga nak ada DSLR. Hehe...kumpul duit~ kumpul duit~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers