My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 12 June 2013

Before Sleep



Mama selalu pesan pada Erin before nak tidur.. Baca doa dulu..
Sekarang ni Erin pulak selalu pesan dekat Adik Erra..
Suruh dia baca doa dulu before sleep..
Okay My Adik sayang.. Sleep tight and Sweet dreams..
Begitu lah selalu Erin send mesej pada Adik yang dok di KMNS..
Jauh kan?? Dah nak buat macam manakan..
Adik pergi belajar..Rindu nak gaduh-gaduh dengan Adik macam dulu..
Mesti Adik pun sedang rindu dekat Kak Erin kan..??
Tak pe.. Raya ni Adik Erra balik sini kan..
Best-best.. Nanti boleh gaduh-gaduh lagi... Hehehe...

(Mengomel je Erin sesorang malam ni..Okay lah tidur dulu..Good Night)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers