My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 11 June 2013

Aarghh...!! O.M.G..O.M.G..


Aargh...!! stress Erin semalam..Karang punyalah karang.. baik punya cerita.. tetiba...

My Lappy  HANG..!!!
O.M.G...O.M.G....!!

Erin try turn off my lappy tu..
Then on semula.. open microsoftword.. 
O.M.G..O.M.G....!!

Segala bagai yang Erin karang tadi dah hilang...
O.M.G..O.M.G..!!

(Ish..apa Erin ni.. dok sebut O.M.G..O.M.G ni?)
O.M.G tu...Oh My God lah..

Rasa macam nak meraung owh...
Hampir 3 muka surat kot Erin dok karang cerita tu..
Last-last.. gara-gara HANG my lappy..
Terus lenyap segala bagai my idea..

Dengan rasa yang hambar..Terus turn off semula lappy..
Then terus tidur..
(Alamak..tidur terus sampai terlupa nak gosot gigi.. Hehehe..)

*** Pagi ni bangun terus p kat cermin belek-belek gigi..Kot-kot ada ulat berkeliaran di sekitar gigi kan..***
(Ish.. pengotoq..Kikiki)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers