My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 1 June 2013

Goodies Kenduri

Assalammualaikum..
Penatnya hari ni..pergi 5 buah rumah kenduri kot..
Aih..ramai betul yang kahwin 1 Jun 2013 kan..
Perut kenyang..pastu dapat banyak goodies..


Mana tak banyak nyer.. setiap rumah beri 3 goodies..
Kalau 5 buah rumah..dapat around 15 goodies..
Teringat masa adik tak masuk matrikulasi lagi..
If ada kenduri, sure aku and adik akan berebut goodies tu..Siap pilih-pilih apa yang ada dalam kotak goodies tu.. Pastu abah mula lah bising marah kan kami..so, pakat-pakat diam..
Bila adik tak ada ni.. rasa macam tak best dah.. tak boleh nak gaduh-gaduh berebut goodies lagi..
Tadi mesej kat adik.. dia pun sedih.. nak buat macam mana dah dia kena belajar jauh-jauh kan..
Adik dah janji dengan aku nak belajar sungguh-sungguh nak dapatkan pointer yang terbaik..
InsyaAllah aku doakan..Demi adik tersayang..


Ni barang-barang yang terdapat dalam kotak goodies tu..
Ada Surah Yasin, Asma Ul-Husna, Pulut Kacau (Wajik)
Air mineral, Key Chain, Minyak Gamat, Kerepek,  Mashmello, Gula-gula dan jelly..
Banyak kan.??

p/s : Adik Erra.. Kak Erin rindukan Adik Erra.. Huhuhu...Nanti balik sini kita pi jalan-jalan naaa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers