My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 3 June 2013

MacBook Air (Apple)

Assalammualaikum and selamat malam..
Dah malam-malam pun mau tulis entri lagi kan..
Biasalah bila dah gila menulis kan..
Asal ada ruang saja sure mau tulis kat ini belog..

Haa.. ampa semua nampa dak?? Tu aku cerita pasai MacBook Air yang aku minat tu..
Bila lah boleh melamar MacBook ni kan...Harga boleh tahan la..


Jom share sedikit informasi berkaitan MacBook Air ni..
(Aku cedok dari wikipedia je)

The MacBook Air is designed for thinness; it is also lighter than most competing models.The computer features a glossy LED backlitdisplay and a full-size keyboard, as well as a large trackpad that responds to Multi-Touch gestures such as pinching, swiping, and rotating. With the release of Mac OS X Snow Leopard, the Air's multi-touch trackpad also supports handwriting recognition of Chinese characters.
On the 11-inch MacBook Air, the left side of the computer has a MagSafe power connector, a USB port, a headphone jack, and a microphone.The right side of the computer has a USB port and a Mini DisplayPort, now sharing Thunderbolt function in the 2011 version. On top of the screen bezel there is a webcam, first dubbed iSight and now the FaceTime camera.
The MacBook Air was the first subcompact laptop offered by Apple since the full-featured 12" PowerBook G4 was discontinued in 2006. It was also Apple's first computer with an optional solid-state storage drive.ArsTechnica found "moderate" performance improvements of the 64 GB[note 1] solid-state drive of the first generation Air over the standard 80 GB hard drive in tests. On October 14, 2008, new models were announced with improved capacities of 128 GB (solid-state) and 120 GB (hard drive). For the late 2010 MacBook Air, only flash storage is available, in 64 or 128 GB capacities on the 11" model, and 128 or 256 GB on the 13".

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers