My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 8 June 2013

Aku Blur Tadi

Assalammualaikum..

Sebenarnya aku confius... sama ada wajar atau tidak wajar aku tulis entri nie..
Hmm...Firstly aku nak mintak maaf sangat-sangat..sebab tak senyum tadi..(Kepada yang berkenaan)

Terkejut ada..tak sangka pun ada..
Apa yang terlintas difikiran menjadi kenyataan..
Sesungguhnya Allah SWT itu Maha Mengetahui..

Okay asalnya macam ni..Aku drive kereta nak bawak mama dan abah pergi beli buah..Sebab abah tak berapa sihat..
Firstly memang bercadang nak pergi TESCO Mergong..
Tapi bila sampai saja dekat trafic light ke TESCO.. Aku berubah fikiran..
Saja tak membelok..tetapi terus drive kereta menuju ke kedai buah berhampiran Alor Setar Mall..

Tetiba abah bersuara.. "Kenapa Erin tak ke TESCO? Abah nak minum ayaq buah kat situ."
"Erin nak pi kedai buah dekat Alor Setar Mall tu.. situ banyak buah oren." Aku memberitahu abah. (Masa tu di persimpangan sebelum sampai ke kilang Sime Tyre)

Then aku membuat pusingan U..
Dalam hati.. kenapa ni rasa macam tak sedap hati..
'Jangan..jangan..(Secret)' Aku berbicara sendirian.

After masuk ke dalam bangunan Tesco.. Kami buat keputusan membeli air buah untuk abah..
Then kami cari tempat duduk..
Aku buang pandangan ke suatu sudut..O.M.G (Oh My God)
Aku terus blur..

Aku bagi tahu abah dan mama yang tu family kawan aku..
Abah kata abah kenal ayah kawan aku tu..Iyelah sama-sama jawatan kan..Mesti lah kenal..


p/s : Memang nak senyum kat depa.. tapi aku blur..mintak maaf sangat-sangat..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers