My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 7 June 2013

My Favourite Dishes


Wah..Today i would like to tell u about my favourite dishes..
(Cewah.. kecek BI gitu.. ^_^ )

By The Way..Aku ni walaupun puteri..tapi hidup aku simple je..
(Hahaha.. Baget hebat lah konon nyer..)


Haaa..Tu dia..Moi kosong, ikan kurau goreng bersama cili kering serta bawang besar..Lepas tu buat cili kicap asam limau...(simple je kan aku punya favourite dish..)
Ni aku masak sendiri tau.. Hehehe..


Ni pulak.. Bihun sup sayur..
Aku kalau malam-malam sure suka makan sup..
Jeng jeng.. ni lah bihun sup yang aku masak..
(Ho aloh.. semua je aku nak upload kat dalam blog ni kan..)

p/s : Kenapa aku suka sangat tulis blog ni?? Sebab nya aku amat menghargai setiap kehidupan ku..Ia amat bermakna..Thank you Allah.. kerana beri peluang untuk aku hidup di muka bumi ini..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers