My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 6 June 2013

Rumah IdamanKu


Okay..malam ni rasa macam nak tido lewat skit..(Walaupun aku dah tipu kawan tu kata aku nak tido dah.. Hehehe..- baget curang lah tu..Kikikiki)

Aku dok view-view picture kat dalam croco aku satu per satu.. then terjumpa lah picture-picture yang aku telah snap kan dahulu kala..maka terjumpalah beberapa keping picture rumah bersama hiasan dalamannya yang amat men terujakan aku..
(Para pelajar dinasihatkan agar jangan terpengaruh dengan slanga yang aku gunakan ni.. kalau tak ampa punya BM akan jahanam oi..)

Ni dia...Picture nyer...(Sila rujuk picture kat bawah noh....)

 Ruang Master Bed Room.. Wah besar giler...

 Wah.. ni second bedroom..cantik betul susunan bantalnya..(Agak-agak ar..ingatkan nak puji apa..)

 Wah.. Bilik air sharing..kiki..(BI tunggang langgang)

 Wah..dapur dia kemas giler..
(Memang ar..sebab ni rumah contoh..mana ada orang dok sentuh dapur tu lagi)

 Wah... Thirt bedroom..cantik kot almari tu..
(kalau dapat bilik macam ni memang aku terperuk je kat dalam tu..)

 Wah... ada katil bujang bertingkat lah..
(Kalau aku diberi pilihan..nak tidur katil bawah aje.. Ataih tu takut gayat..g pun tidoq buaih..Kikiki)

 Wah.. ada meja study..(ada dua..elok lah untuk aku dan adik..Hehehe)

 Wah.. sliding door.. (Kat rumah aku tak der ni..Huhuhu)

Wah cussion dia empuk lah..(Kalau tidoq ni..mau je tak mau bangun..)

- Sekian -

1 comment:

vinda said...

Rumahnya sangat bagus, apalagi kamar tidurnya warna-warni,cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers