My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 8 June 2013

My Delicious Corner (Marshmallow)

Assalammualaikum..

Hmm.. dengar tajuk entri pun dah terliur kan..
Pernah menikmati MARSHMALLOW tak??

Erin memang suka snack ni..
(Okay sekarang ni tak mau guna kata ganti diri dengan sebutan 'Aku'.. so, tukar sebut 'Erin' ^_^)

Marshmallow ni diperbuat daripada geletin, putih telur, gula dan asen vanila, tepung jagung, sedikit garam serta perasa..

Cara-cara nak buat Marshmallow ni.. U all search sendiri lah kat google yer..
Sebab dah banyak website dok buat tutorial berkaitan Marshmallow ni..

So, tadi Erin pi Tesco dengan parent then beli Marshmallow ni..


Ni lah Marshmallow yang Erin dah beli..
If u all nak rasa sedap lagi untuk Marshmallow ni..
Erin suggest letakkan coklat cair..or sirap coklat Hershey's


Dah siap letak sirap coklat Hershey's..
Rasanya memang sedap..
Kebetulan tadi tengah menikmati Marshmallow coklat..
Adik Erra call.. So, cakap dengan dia.. Kakak ada special dish untuk dia..
Marshmallow coklat.. sememangnya Adik jugak pun suka..


p/s : okay enough to talk about the delicious marshmallow..
Go to next entry.. Tu pun if Erin larat lagi lah nak menaip.. Hehehe..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers