My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 6 June 2013

Ice Blanded



Ampa semua suka dak minum hat ni??
Sedap kan.. Cappucino ice blanded..
Ni aku beli kat Plaza Low Yat..Selalunya yang famous ice blanded kat COOL BLOG lah kan..
Try hat ni plak.. tak mahai pun RM6.99 je satu..
Aku p situ kan semua aku nak rasa..Pasai pa depa tak mau bukak cawangan kat Aloq Setaq ni..

Kalau tidak.. tak payah lah aku susah-susah merantau pi negeri orang lain..
(Anak jati kedah suka dok kedah ja..Orang kata pa.. Kedah piur..hehehe)

Aku dan adik memang suka gila dengan ice blanded ni baq hang..
Pecah pala..Klau dapat ni..
(Tu dia ayat hentam tak hengga..)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers