My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 17 March 2015

My Make up?

Assalammualaikum ..

Hai you all..goodmorning..


Just nak show off my barang make up je..yang penting erin suka sangat dengan lips stick kiss proff ni..smooth je kat bibir..warna pun cantik..bila minum air ke..ia tak cepat pudar atau hilang..
Lagi satu erin suka eye shadow yg jenis stick ni sebab mudah nak pakai..selalunya erin akan guna jenama naked..

4 comments:

PeRdU cINta said...

Assalammualaikum erin..sihat..PC singgah..make up yang ringkas tapi nice..

puteri airyn said...

thanks PC.. Erin suka make up yang ala kadar je.. tak suka yang tebal.. Make up sekadar nampak berseri skit dan muka tak nampak pucat je..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam erin,
ghajin uosl mekap2 :)

puteri airyn said...

Wsalam..Erin make up simple je.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers