My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 19 March 2015

Apa Si Katak Ni Buat Yer?

Assalammualaikum

Hai you alls..Dah nak tidur ke? Eh.. janganlah lagi..Erin dan Si katak hijau ni belum mengantuk lagilah..

Comel tak patung katak ni.. Ni lah hadiah yang adik Erin kasi waktu ulang tahun kelahiran Erin.. Ada ke bagi patung katak ni kan..Hehe.. Apapun hargailah apa yang orang beri untuk kita.. Sayang patung katak ni.. Hehe



 Wow.. Si katak tengah cari idea untuk update blog puteri airyn ni..


Sekian for tonight.. Erin ingat nak blogwalking sekejap..Before sleep..

Jom terjah blog-blog you alls.. Apa cerita yer?? @_^

3 comments:

IDAH RASHID said...

comelnyee patung katak tu! untungla..hehe

puteri airyn said...

Thanks.. memang comel.. Adik yang kasi :)

Noor Mala Shahar said...

balas kunjungan
menabung di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers