My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 6 February 2017

Fenomena Pau Cendawan


Assalammualaikum..
Hai you alls.. lamanya Erin tak menulis di blog ni kan..
Saja je nak publish tentang pau cendawan..
Zaman dulu-dulu pau 'just' warna putih je,
perasa pula..kaya dan kacang merah

Pau cendawan ni perasa cendawan plus ayam..
sedap jugalah..First time Erin rasa  semasa pergi ke SkyCab Langkawi..
Harga RM4 sebiji.. Mahal.. tapi puas hatilah sebab bahan intinya banyak

Yang 'picture' pau cendawan di atas ni.. Erin beli yang 'frozen'
Balik rumah..terus kukus...
Mula-mula 'hubby' tak berani nak makan..
Tapi Erin cakap sedap..
So, dia pun cuba makan.. Then dia pun kata sedap..

Okaylah sekian coretan Erin kali ni..
Next time ada masa tulis lagi di sini..

SEKIAN..terima kasih kerana sudi membaca.  ☺☺☺

1 comment:

E'in said...

memang viral abes pau nie.. tapi e'in belum cuba lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers