My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 22 April 2011

KOMIK - PUTERA BIASA


Semalaman saya membaca komik ni. Nice sangat ceritanya. Kisah cinta yang agak tragis jugalah. What ever sangat romantik. Kisahnya begini. Aoi Yoshihara merupakan seorang gadis miskin yang menuntut di sebuah sekolah. Kedatangan seorang remaja lelaki yang kaya telah membuatkan ramai yang terpegun. Bukan sahaja kaya malah dia sangat kacak. Aoi Yoshihara juga berangan-angan untuk mendekati lelaki berkenaan. Malangnya lelaki tersebut kelihatan sangat sombong. Cerita dalam komik ini sangat lucu kerana. Seorang lelaki yang kehidupannya tidak ubah seperti seprang putera sebenarnya menyukai kehidupan golongan susah. Akhirnya Aoi Yoshihara dapat memiliki Masafumi Hasegawa setelah pelbagai cabaran dan halangan yang mereka tempuhi. Aio Yoshihara terpaksa bekerja di sebuah rumah sebagai tukan masak. Hal ini kerana ibunya tidak mampu bekerja di rumah tersebut kerana sakit, maka dia terpaksa menggantikan tempat ibunya sebagai tukang masak makan malam untuk keluarga tersebut. Rupanya majikan ibunya itu adalah keluarga Masafumi Hasegawa. Lelaki kaya yang bersekolah di sekolahnya. Aisye..tak tahu macam mana saya nak cerita tentang komik ni.. Kalau anda berminat bolehlah dapatkan di kedai buku POPULAR dengan harga RM6.50. Murah kan? ok selamat membaca.. kalau rasa lucu, bolehlah gelak sorang-sorang sebagai pengubat hati.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers