My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 17 July 2013

LaGi-LaGi BaRaNg AvOn

 Assalammualaikum..

Hai semua.. Ni Erin nak menunjuk ni.. Cewah..baget bagus je kan.. Hehe..Bulan puasa tak elok pulak riyak kan..Tapi tak pe lah sekali sekala jer..Tadi kan Erin pi Butik Avon..Beli macam-macam kot..Sebab sales gilerz-gilerz punya kan.. Ala-ala boombastik gituuuu...

Taraaaa...Ni lah antara barang-barang yang Erin beli di Butik Avon tuuu..

 Ianya terdiri daripada alat-alat solek dan pewangi badan..Penting tau untuk kita golongan wanita..

Kalau nak goges..kenalah pakai ni.. Hehe..yo yo or je kan..(Tak semestinya..selalu senyum pun boleh buat muka cantik..original lagi..)

 Haaa.. nak hadiah gelas tu kena beli 2 perfume..So, Erin beli lah 2..One for Her and One for Him..Him?? Hehe..tu customer Erin lah yang order.. yang for Her tu jer Erin punya..Gara-gara nak gelas punya fasal..Erin apply lah perfume tu lagi satu..

Ni benda yang tak dirancang dan terbeli sudah..Tapi cantik kan.. Sales betul..So, Erin pun grab satu..Habuan mata I ni.. Hehe..

 Lip Balm yang harum dan sweet bau nya..Bila bau rasa macam nak makan..Haip..Ingat skit, bulan puasa ni kan..Lip Balm ni bau Lolipopo U know..auh..delicious..Haap..!!


Ni habuan untuk mata juga.. dah segak-segak bercelak hitam nak jugak bercelak hijau.. Hmm..ikut suka kamu lah wahai cik Erin..(Nak raya sakan lah kononnyer..)

 Ni untuk melorek bibirku..Selama ni tak pernah pun pakai benda alah ni.. Tetiba pi beli plak kan.. (Geleng kepala)

 Ni Feeling Fresh untuk ketiak..Hehe..situ pun kena jaga jugak tau.. bagi wangi..tak lah bau hapak nanti..Selalu pakai Rexona..Tapi kali ni nak cuba yang ni plak..(So, beli itu ini terus kopak poket I..)

 Hehe..Shopping and shopping..Dapat lah sampul raya ni dari Avon..TQ..Tapi duitnya enggak ada, hanya sampul saja..

 Ni lagi hadiah dari Avon..Beg yang kecil comel.. Limited Edition..So, boleh lah buat isi kain telekung untuk solat di pagi hari raya kan..

Next Month nak pi lagi butik Avon..Best betul barang-barang keluaran Avon ni.. Erin dah jadi deler Avon ni since 2006 lagi.. Waktu tu dok study kat UUM..Minat business lah katakan..

So, TQ sudi baca apa yang Erin taip kat sini ^_@

5 comments:

zakirasli .. said...

ni msti pminat tegar avon..

Norhasniza Khalid said...

lamanya mama tak ke butik avon... hihi

Norcahaya Ali said...

kemain lagi yer, kalau kt avon suka lipstik merah dia. huhuhuh. gojes je

Aida Ismail said...

Wahhh banyaknya Erin beli!

puteri airyn said...

Dealer Avon tak pe.. Dapat harga murah.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers