My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 19 July 2013

MaRKeT WaLKiNg

Assalammualaikum..

Hai U all..

Pagi tadi Erin marketwalking..beli apa je..Beli barang makanan basah dan mentah lah..Nak masak-masak..So, memang tahu minat Erin snap picture kan..Sambil membeli sambil meng snapkan picture..Meh cini nak terjemahkan picture-picture yang berjaya Erin snapkan tadi.. Jeng-jeng..

 Ikan, udang dan ikan pari
 Sayur mayur yang segar-segar
 Ulam-ulaman..Bagus untuk awek muda nih..
Buah-buahan..Ada durian dancempedak..Sesuai ke makan time bulan puasa ni.. Jangan angin satu badan sudah yer..

2 comments:

Mizz Aiza said...

wah.. nampak segar ikan dan sayur-sayur tu.. dah lama tak ke pasar macam ni.. selalu membeli di tesco je, ikut nasib la kalau tinggal yang dah tak segar..

puteri airyn said...

Kat TESCO pun segar-segar jugak.. tapi Aiza kena p hari minggu..bila barang2 baru sampai..Tapi pi hari lain.. memang susah nak cari yang segar.. Tapi kat pasar memang hari-hari barang segar.. :-) Harga pun murah jugak lah kecuali AYAM.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers