My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 16 December 2013

The Love Quates

Assalammualaikum ..

Hai you all.. Apa khabar?? Mesti semuanya sihat-sihat kan.. kalau tak sihat jangan lupa makan ubat yer.. Yelah sekarang ni kan cuaca tak menentu sangat..Kejap hujan kejap panas.. Maka suhu badan juga tak menentu.. Bila suhu badan tak menentu mulalah nak rasa demam dan selsema kan..

Sebenarnya Erin nak kongsi beberapa qoutes cinta... Entahlah sekarang ni rasa bahagia saja.. Bukan sebab sedang bercinta ke apa ke.. Tapi Entahlah nak cakap pasal perasaan ni pun Erin tak tahu..











Dengan adanya mood cinta mampu buat diri kita ceria dan kadang kala tersenyum sendirian..
Cinta itu suatu perasaan yang indah.. Jika kita merasainya dengan hati..

Tapi harus ingat dalam mencintai manusia.. Janganlah kita terlalu alpha untuk mencintai Allah SWT..
Itulah cinta kita yang hakiki, sejati dan Abadi..
Thank you Allah because you gave me this feeling..

10 comments:

Affy Afiqah said...

hati tengah berbunga-bunga ye kak? ihiks
memang inspired sangat quotes yang akk share tu semua ~

Shark Kay said...

semoga terus hepi buat rakan kita nie:)
ehehhe.

ANIM said...

ada makna tersirat ni, erin

PeRdU cINta said...

Rasa gembira itu nikmat..syukur alhamdulillah..

Ida Syuhada said...

Manis dan bahagia rasanya...bukan masa dilamun cinta jer tapi kadang2 memang rasa bahagia tu datang dengan sendirinya...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga erin ceria selalu.. jika ada berita gembira tu sudi-sudilah kongsi di sini.. :D

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Norhasniza Khalid said...

syukur kerana dapat meraih kegembiraan...

Pha Is said...

amboi.. ceria semacam je, siap post pasal love quote ni..

Tetamu Istimewa said...

Kebahagian itu akan muncul jika hati ikhlas dan ceria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers