My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 26 January 2014

Erin Suka Baca Komik Jepun

Assalammualaikum..


Owh banyaknya komik Erin.. Ye lah macam kanak kanak kan bila suka baca komik macam ni.. Erin memang suka membaca komik.. Asal pergi kedai buku pasti akan beli satu dua atau tiga.. Orang dah ada duit macam tu lah.. Suka habiskan duit dengan hobi yang macam ni.. You all suka baca komik tak?? Kalau suka boleh lah kongsikan cerita dengan Erin.. Novel pun Erin suka baca.. nanti Erin update status tentang novel pulak yer.. Sekarang ni mood nak update blog dah ada.. Erin harap Erin akan sentiasa cerita.. Setiap masalah itu ada penyelesaiannya kan..

8 comments:

PakcikLie PCL said...

Elok lah berkongsi kat blog melalui entri boleh juga baca2, nak baca novel pcl ni kureng skit...komik kiranya mcm x sesuai lah plk.. Hihi.

puteri airyn said...

Komik ni kadang kadang kelakar.. sebab tu suka baca :)

wanariahamiza said...

Alamak, saya tak minat komik. Cerita anime pun saya tak minat.. -,-"

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah lama aiza tak membaca komik jepun ni.. anak saudara aiza selalu suka membeli.. aiza tumpang baca je.. hihi..

puteri airyn said...

Erin pun kalau ada masa je akan baca komik ni.. Hehehe..

TelingaBulat said...

hehe comel je kak airin bace komik jepon..tb dlu ske..tp ske watak yg comel2 la hehe

Tetamu Istimewa said...

Saya tak pernah baca komik Jepun ni.

Ida Scripters said...

Dulu masa sekolah Ida suka baca Dragan Ball tak miss hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers