My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 28 January 2014

Jom Kita Zikir

Assalammualaikum

Jom berzikir bersama-sama.. Wajah ceria, hati pun tenang.. Setenang sawah padi tu ha.. Hehehe..
Kenapa kita perlu berzikir.. Sebenarnya sifat semulajadi kita adalah mahukan ketenangan jiwa.. Jiwa tak tenang tu lah dok fikir yang bukan bukan.. Betul tak?? Buat apapun cuba berpandukan agama InsyaAllah semuanya akan okay.. 

p/s : Amalkan yer semoga kita beroleh kebaikan.. InsyaAllah..Aamin...

7 comments:

TelingaBulat said...

alhamdulillah thanks kak airin ;)

PeRdU cINta said...

Terbaik erin., simple but nice kerana amalan ini menjadikan kita hamba yang sweet pada pandangan Allah.,

Ida Scripters said...

Alhamdulillah, terima kasih Kak Erin... Dah lama tak singgah sini

mak ieteng said...

Dah lama tak singgah sini..

Erin,
masa dah marah, dah tak ingat zikir lagi dah...yang ingat hanya geram aje...eee

Assalamualaikum

Aku Penghibur said...

terima kasih peringatnnya kak

Nory Zoulkefle said...

bagus kalau amalkan selalu ni...thanks sharing..

ANIM said...

dengan zikir, jiwa jadi tenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers