My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 26 January 2014

Diet Rasulullah

Assalammualaikum
 Hai you all... I wanna share something with you..
So, you can see below..


Erin jumpa ni kat Facebook.. Maka Erin pun nak share dengan rakan rakan blogger.. Erin tahu ada diantara kita yang dah sedia maklum tentang ini kan.. Tapi kadang kala terpesong juga.. Apa yang terhidang depan mata pakai bedal saja.. Betul tak?? Hehehe..

9 comments:

wanariahamiza said...

Sejak tahu pasal ni dulu, sentiasa cuba untuk amalkan cara pemakanan sebegini. Insyaallah, baik untuk kesihatan sebenarnya. :)

Huny eda said...

terima kasih share..selalunya org diet ne la tak makan malam kan..hee...
jemput join ga saya
http://hunyieda.blogspot.com/2014/01/giveaway-santai-hunyeda.html

SecretOfShaila said...

perkongsian yang baik...akan amalkan...^^

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah nice sharing..terima kasih., walaupun kita tahu tapi kita sering lupa..jadi seringlah ingat mengingati walau ianya berulangkali..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

perkongsian yang baik erin.. kalau ikut sunah rasulullah saw pasti badan pun sihat juga..

TelingaBulat said...

salm kak airin lame nye xsinggah blog kak airin..minta maaf ye kak +__+

Norhasniza Khalid said...

terima kasih airin atas perkongsian..

Tetamu Istimewa said...

Ikutan yang baik dan harus diamalkan.

Ida Scripters said...

Memang mudah tapi susah nak ikut ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers