My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 21 September 2015

Nasib Ada FRESH CARE

Assalammualaikum..
Hari ni serius tak larat..
Tapi Erin gagahi datang ke office jugak..
Sebab banyak lagi tugasan yang belum disiapkan..
Terpaksa siapkan sebelum Raya Haji ni..


Beginilah muka orang demam..hihi..
Demam-demam pun rajin dok update entri blog..
Tak pa.. Erin anggap sakit ini sebagai suatu kifarah..
Dalam sedar mahupun tak sedar akan kesalahan kita..


Bagus juga ada minyak angin FRESH CARE Aromatherapy
Bagus minyak angin ni..
Banyak kegunaannya..Antara kegunaan minyak ni ialah :-

Meringankan sakit kepala, perut kembung, perut masuk angin,
mabuk perjalanan, selesema, dan gatal-gatal gigitan serangga..
Minyak ni keluaran Indonesia..
Kat Acheh banyak lah..

Erin memang suka minyak angin ni..
Bau dia pun best..Rasa fresh gitu

5 comments:

mirza syazwina said...

muka nampak sangat tu akak tak larat..
akak rehat cukup2 ae..semoga cepat sembuh :)

puteri airyn said...

Thank you mirza syg.. :) ni pun akak tengah rehat..demam ni mungkin kifarah..membentuk kita jadi insan yg lebih menghargai kesihatan dan amanah yang Allah anugerahkan..

Mizz Aiza said...

jaga diri elok-elok erin.. nampak tak bermaya muka erin tu..

PeRdU cINta said...

Kesian airyn..moga cepat sihat ye..

puteri airyn said...

Aiza - tu lah erin rasa letih sgt hari ni..
PC - tq.. Aamin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers