My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 29 April 2013

pHoTo eDiTing

U all mesti ingat Aku ni guna website khas untuk edit picture kan??
Tak lah.. Aku just guna Print Shop 12
Suatu perisian komputer
Susah jugak lah nak edit..
Lebih kurang macam guna adobe
Tapi aku tak pandai edit guna adobe
Lalala..

Before Edit

 
After Edit

(Cantik tak aku edit? Hehehe)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers