My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Monday, 29 April 2013

PicTuRe-PicTuRe MeNaRiK


Picture ni masa kitaorang pi Bandar Seri Damansara
Attend my cousin wedding
Penat nyo edit..
Last-last pi bubuh BUNGA MATAHARI seketul..hehehe

Dari Hotel Seri Damansara..
Kami sekeluarga ke Royal Bintang Hotel Damansara
My cousin wedding akan diadakan di Hotel nie lah
Siang raptai penuh..Malam tue baru ada majlis..
Best sangat-sangat sebab dapat jumpa saudara mara yang jauh dan dekat..

Dah selesai Majlis Perkahwinan My Cousin
Kami berangkat ke Negeri Sembilan..
Pergi Ulu Bendul Kuala Pilah sebelum bergerak ke Seremban
Kemudian ke Port Dicson untuk menginap di sana.. @_@
Tak lama lagi kami sekeluarga akan ke N9 lagi
Nak kena hantar adik ke Matrikulasi N9..yang terletak di Kuala Pilah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers