My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Friday, 28 August 2015

Apam Lenggang Pasar Marina Kuala Kedah


Assalammualaikum..
Pagi tadi..Erin breakfast menu ni je..
Memang terbaik dan sedap..
Makan satu tak cukup..
lokasi apam ni di Pasar Marina Kuala Kedah.
Tadi Erin beli 8 ketul apam ni RM3..
Murah kan..??😊

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

#ehhh murah sangat nih... 8 ketul RM3...

PeRdU cINta said...

Ni yang rangup tu ye erin..

puteri airyn said...

Farah Wahida..memang murah..sedap pulak tu
PC...yup yang ranggup tu..makan panas2..memamg terbaik lah..

Pha Is said...

dah lama x makan...

puteri airyn said...

Sedap ni ..Pha Is...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalm erin,
alahaaaiiii
sedapnyaaaaaaaaa

Nadiah Othman said...

mak ai, murahnya, kalau kat sabah ni tak dapat la rega ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers