My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 27 September 2017

Doll Skin Dual Powder ST


Assalammualaikum..
Hai.. Erin suka guna ST powder ni..
Memang cantik.. dah la ada glitter lagi..

Keluaran ST jenis Doll Skin ni memang kegemaran Erin dari dulu lagi..
Dari zaman tak kahwin lagi..
So tak boleh nak kata apa dah la..
Sebab dah minat..Tapi nak jadi consultan imej or make up tu tak layak lagi..
So korang tak payah lah dok mengomel time baca entri ni yer..
Hehe.. saja je update blog berkaitan produk yang Erin guna..

Kot kot you all tak tau nak pilih powder mana yang nak tempek kat muka..
Boleh lah beli powder Doll Skin ST ni..

Sekian.. terima kasih sebab sudi baca..😊😊😊

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers