My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 28 September 2017

Perlindungan untuk anakku


Assalamualaikum..hai..pe kabar semua?

Haa..ni kad perlindungan untuk anak Erin..
Seawal umur dia 2 bulan Erin dah langgan plan takaful ni..
Nak tahu tak..plan ni cover sekali dengan penjaga.. iaitu ibu dan bapa..

Plan yang Erin ambil untuk Uwais ni RM185 setiap bulan..
Erin tahu semua ibu bapa mahu yang terbaik untuk anak-anak..
Cuma kena ikut kemampuan.. Untung sesiapa yang dilahirkan dalam keluarga yang serba berada..

Yang kurang berada..InshaAllah.. Allah sentiasa lindungi kamu..

Sekian..wsalam..

1 comment:

ParaDXtv said...

bagus gak kalau buat skim ni untuk anak..
siapa tau kan nanti kita mungkin akan menggunakan nya...

----------

Visit My Blog at http://paradxtv.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers