My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 27 February 2013

AnTaRa DraMa DaN CiNtA..

Hai lah.. dulu drama ni lah yang menghiasi waktuku..
Waktu maghrib pulak tu..
Tak patut tak patut kan..
Nak buat macam mana dah siarannya waktu tu..
Kalau tak mau tengok kat TV.. Tengok aje lak kat tenet kan..
Tapi malas..
Best Cerita Setia Hujung Nyawa ni..
Ersalina ni setia dengan Zain..
Zain tu ego.. Sayang kat Ersalina..
Tapi tak nak mengaku..
Iye lah..Memang perkahwinan tu bukan atas kehendak masing-masing kan..
Tapi akhirnya.. Bahagia jugak diaorang..
Kepada sesiapa yang tak tengok drama ni..
Pi lah tengok kat YouTube..
Habis je drama Setia Hujung Nyawa..
Start pulak dah drama ni...

Drama ni agak best jugak lah..
Wah pelakon pun semua pakai tudung..
Yang lelaki pun sama pakai tudung jugak ek??
Hehehe...
Yang drama ni lagi sedih..
Kes kena aniaya..
Ada konflik family dan konflik antara cinta..
sedih ooo.. Fatin dah bertunang dengan Firdaus..
Tapi Firdaus kena fitnah dengan Ain..
Kemudian mereka berhijrah ke Abu Dhabi..
Jauhnya depa pi..Dok kot Malaysia sudah laa..
Hihihi..
Itu je pun yang aku beriya nak crita..
K lah.. Sekian.. ^_^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers