My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 22 August 2013

Apa Punya Tur Lah Mencuri

Assalammualaikum..

Aish..you all cuba baca tajuk akhbar ni..mencuri time kenduri..yang mencuri tu perempuan pulak tu..adoi..apa nak jadi lah dunia sekarang ni..menurut surat khabar ni.. pencuri tu seramai 3 orang..berlakon sebagai tetamu..kemudian minta nak tengok bilik pengantin..sekali, rupanya ini adalah tektik untuk mencuri ketika tuan rumah sibuk menyambut tetamu lain..Pada pendapat Erin..bahaya juga buat kenduri kahwin di rumah kan..apa kata kita booking je dewan ke homestay ke..kalau mewah sikit buat kat hotel lah..kalau lari baget..akad nikah kat masjid dah memadai..hehe..

9 comments:

boni kacak said...

dorang ni kalau ambik kesempatan cekap betul kan..hehehe

Norhasniza Khalid said...

takde kerja lain... padan muka kena cekup!

Sam Banjamin said...

Laaa.. Kantoi sudah.. Tapi teknik penyamaran tu nampak mcm filem ocean twelve...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

macam-macam taktik.. sepandai-pandai dia mencuri, akhirnya terbongkar juga..

pha is said...

dunia akhir zaman.. mcm2 cerita pelik2.. hehe

nor azman said...

umah makcik sy berlaku

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Ish tak malu ke buat kerja terkutuk mcm tue..hrp depa insaf la.. ;)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Ish tak malu ke buat kerja terkutuk mcm tue..hrp depa insaf la.. ;)

S.K.A said...

erkk..igt kisah yg dlu2..camni juga..last2 kena hemtam dgn org ramai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers