My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 20 August 2013

Apa Motif Game Di Facebook

Assalammualaikum..

Siapa suka main permainan elektronik? Cepat angkat tangan..Cepat,cepat,cepat..!! amboi garangnya 
Kalau Erin bosan, inilah kerjanya..orang cakap main game..Hehe..Best, expecially games di facebook. Game di facebook ni pelik sikit sebab ada nyawa. Apa nyawa?? Haha..memang lawak untuk didengar, tapi itu kenyataannya..Bila dah habis nyawa, terpaksalah minta nyawa dari kawan lain yang join game ni. Minta pada ramai-ramai supaya bagi nyawa..Kalau depa tak bagi nyawa, maka, terkandaslah kita untuk meneruskan permainan.

Nampak tak kat dalam picture tu senarai geng yang sama-sama bermain permainan ni..Di facebook terdapat banyak game..Yang paling Erin suka main, Farm Hero Saga. Bukan senang tau nak ke level seterusnya. Asyik kena fikir caranya. Sekarang pun baru level 35. Tu pun dah rasa payah. Bila rasa sukar tu dah mula give up..Give up dengan game tak per, jangan give up dengan kerja sudah..

Agak-agak you all lah kan.. Bermain dengan permainan elektronik ni membuang masa or tak?? Ada tak faedahnya?? Kongsi sikit pendapat dan pandangan you all kat blog Erin ni..

Info dan pendapat berguna kita kongsi bersama..
Sharing is caring N thank you for reading this entry

11 comments:

E'in said...

ein dh xleh bkk dh game nie.. xtahu nape... layan candy crush jelaa... huhu

puteri airyn said...

kenapa tak boleh buka? Line internet tak okay kot.. Kak Erin pun layan jugak candy crush.. :-)

Norhasniza Khalid said...

mama dulu kaki game, semua game sejak dari farmville sampai level 200, sampai ke candy crush.. sekarang, kaki blogger pulak dah.

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Kalau terlebih leka, dah tentu mengundang keburukannya..iaitu buang masa.

Tapi, kalau pndai kawal diri, ia boleh jadi ubat penghilang stress..tul tak? hehe

Teena Tna said...

Teena tak bukak fb, so tak tau apa2 game yg ada di fb..hehe
tp[ slalu dpt request org ajak men game, buat penuh noti jer

Sam Banjamin said...

game di FB? tak mahu terjebak la.. hehe

S.K.A said...

hu3..dulu hntu jgak la dgn game2 fb ni...skrg mlas dh nk layan :D he3..

roza said...

yang bijak akan lebeh genius...salam kenal

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza dah lama tak main game di facebook.. dulu aiza suka juga main.. internet aiza ni dah limit untuk blog sekarang ni, tu tak cukup untuk main game..

liana sulaiman said...

mengisi masa lapang.hehe

Aku Penghibur said...

acik x main game kat fb nie , hahahaha bukan apa kalau dah main non stop ;) gian nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers