My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 29 October 2013

Rindukan Aksi Miss Kamera

Assalammualaikum..

Ehem..ehem.. hai you all..tadikan terjumpalah gambar-gamabr Erin masa giat je meng'snap gambar dengan menggunakan kamera DSLR.. Ni lah salah satu hobi Erin pada masa lapang..Kenapa Erin suka kepada kamera.. Iye lah sebab bagi Erin setiap gambar ada ceritanya yang tersendiri. Lagi-lagi bila ambil gambar pemandangan. Lagipun terdapat pelbagai teknik untuk mengambil gambar ni.. Erin pun masih belajar tentang fungsi kamera DSLR ni...Kamera ni bukan Erin yang punya.. Tapi My Abah yang punya.. Erin belum mampu lagi nak beli kamera DSLR ni.. InsyaAllah akan beli satu pada masa hadapan..





Dan akhirnya Miss Kamera telah disnapkan gambarnya.. Hehehe..
Lokasinya di Taman Tasik Jubli Emas Jalan Suka Menanti
Masanya pada waktu petang.. @_^

6 comments:

Shark Kay said...

teruskan berfoto..
kalau dh ada minat boleh dh slow2 menabung,
megazine pasal DSLR pun dh bnyak skarang.
semoga tercapai nnti yer untuk memiliki DSLR tu.

puteri airyn said...

TQ Shark.. :-)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Boleh buat duit sis :)

wanariahamiza said...

Wah! Akak pun suka tangkap gambar rupanya. Hehe. Bagus! Teruskan usaha. Ada masa, tangkap gambar orang kahwin pula. Bisnes sambilan. Ramai kawan-kawan saya yang dah mula. Soal bayaran,tak mahal pun. Sebab kata mereka, belum profesional. Selamat berjaya kak!

pha is said...

tukang ambil gambar pun nk kena bergaya...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel tukang ambil gambarnya.. bagus hobi tu erin, dapat engisi masa lapang dengan aktiviti berfaedah.. tekanan perasaan pun boleh hilang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers