My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 27 October 2013

Sweet Dreams My Dear..!!

Assalammualaikum



Ha..you all dah dengar ke lagu yang sweet tu dari Encik Mimpi.. Kerana lagu Encik Mimpi ni.. Erin sampai termimpi-mimpi dowh.. Hehe..Dari lagu yang dikarang oleh Encik Mimpi ni.. mula lah Erin dok berangan nak karang cerita pula kan.. Sweet tahap best.. Apalah Erin ni asyik suka yang sweet-sweet je kan.. Ye lah hidup yang sweet-sweet ni buat hari kita ceria.. Tak lah mendung saja kan.. 

Tambah-tambah cuaca di kawasan Erin ni asyik hujan saja sejak kebelakangan ni.. Sejuk-sejuk dengar lagu yang setenang lagu Encik Mimpi atau Mr Dreamy ni lagi lah teruja kan..Tapikan kalau you all biasa dengar rentak lagu ni macam lagu cerita korea.. Err..Erin dah tak ingatlah tajuk cerita tu.. Ke tajuknya Sweet Dreams jugak??

Okaylah selamat mendengar.. !!! ^_^

10 comments:

adrianna syaz said...

Slmt mlm erin.. :)

Aku Penghibur said...

selamat mlm.. best jgk lgu nie

Huny eda said...

mlm dear...tdk dpt tguk lagu ni..sebabnya line x berapa nak ok...

Ida Syuhada said...

Semoga dibuai mimpi indah...

PeRdU cINta said...

moga impian kebahagian itu sentiasa bersama kita..siang malam..dan hari-hari mendatang..

Lieya Von Jay said...

yang ni belom dgr lagi kak. tapi en mimpi ni memang bestt

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat pagi erin.. :D

puteri airyn said...

Selamat pagi Aiza.. a'ha lah.. dah pagi.. hehe..

Tetamu Istimewa said...

Amboi, sampai termimpi-mimpi ya.

Fais-SKA said...

kalau versi asal lg best =) sy suka lgu korea di yg versi asal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers