My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 8 October 2013

Yeah..Geng Purple !!

Assalammualaikum..


Wah hari ni dah macam hari purple sedunia pula kan.. Tak sangka pula Erin, ramai juga kawan-kawan pejabat pakai baju sama warna.. Memang rasa best bila pakai baju sama warna ni.. 

Sebenarnya hari ni tak rancang pun nak pakai baju warna ungu.. Pakai rembat dan seterika saja..Mesti you all nak tahu siapakah gerangan kawan-kawan Erin tu.. Dari kiri, Wan Mahirah (Bhg gaji) Suhaila / Oshin (Bhg Merekod surat) , Erin (Bhg Pencen) dan Nisa (Bhg Perkhidmatan).. Ni ambik gambar pun guna kamera telefon Wan Mahirah.

8 comments:

PeRdU cINta said...

perkara yang tak dirancangkan..samalah..kadangkala satu hari tu boleh di katakan semua pakai warna yang sama..hehehe..mungkin hari naluri sama kot..dia tengok kita..kita pandang dia..sama-sama gelak..hari penuh keceriaan.. *_^

Lieya Von Jay said...

pernah gak terjadi kat opis saya :)

Ida Syuhada said...

cantiknya kaler purple

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

macam janji je.. sehati sejiwa tu erin.. :D

pha is said...

amboi.. sedondon semua...

puteri airyn said...

Aha.. sedondon.. macam ada kenduri atau raya pulak kan bila pakai warna yang sama beramai-ramai..

Fais-SKA said...

wahhh he3 =) mcm dah rancang je nk pkai warna apa ye..

Tetamu Istimewa said...

Itulah kelebihan rancangan-Nya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers