My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 21 April 2013

Aku Si Ulat Buku

Please...Please..
Hari ni memang aku terlalulah boring..
Dan terlalulah badmood..
Sory ye kekawan sekerjaku..
Memang tak da mood nak bercakap..

Melangkah kaki ke LIBRARY..pun mcm mahu tak mahu aje..
Buku apa ntah aku pinjam tadi..
Yang first tu tajuk : MISTERI SOLAT TAHAJJUD
Wah baiknya aku pinjam buku macam ni..
Hahaha.. macam tak biasa plak pinjam buku macam ni..
Bukan selalu ke aku pinjam buku agama kat library tu..
Lupa dah lah tu..

Yang second aku pinjam buku tajuk..
68 DOA PALING INDAH DARI AL-QURAN..
perth.. biar betul..lah betul lah tu..
knapa tak percaya eh..
percaya la..percaya la...
Aku ni budak baik tau.. ^_^

Yang last pun buku bercorak agama jugak..
Tapi berbentuk novel lah..
Tajuknya CINTA MULTAZAM..

Haaa..cun cun tak buku-buku yang aku pilih kat library tadi..
Setiap kali pergi library..
Aku rasa macam nak baca aje semua buku kat situ..
Yelah memang aku tak boleh buang tabiat ULAT BUKU sejak aku kecil lagi..
Kalau tak ke library..
Pasti ke kedai buku POPULAR aku serbu..
Sampai jemu dah kawan aku NISA menemani aku..
Nak buat macam mana..
ULAT BUKU LAH KATAKAN.. :-p

-SEKIAN-


3 comments:

Puteri Airyn said...

hehe..NISA.. like hebat terus.. ^_^

Tetamu Istimewa said...

Memang Kak Erin ni "kaki" pergi perpustakaan ya. Baguslah.

puteri airyn said...

Best pergi perpustakaan.. banyak buku..boleh baca sebanyak yang mungkin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers