My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Tuesday, 23 April 2013

Wahai Lelaki...

Tadi saja ler aku view Facebook.
So jumpa ler ayat-ayat ni..
Aish..Hmm..Nothing tak tau nak cakap apa pulak..
Apa pun ia menjadi peringatan buat golongan wanita..
Susah eh bila bermain dengan perasaan ni..
Jatuh cinta sebelum berkahwin..
Bagaikan menempah kecewa saja..
Harapan dihujung tanduk..
Perkara yang belum pasti..
Bercinta selepas Nikah..
Yang tu yang terbaik..
Bab hantaran bukan persoalan yang agak teruk..
Sebab hantaran yang murah tu lagi berkat kan..
Lagi pun perkara yang baik buat apa dilambatkan..
^_^
-sekian-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers