My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 24 April 2013

MaLDiveS

Wow.. Cantiknya pulau ni..
U all tau ke pulau apa ni??
Dah ada tajuk entri ni mesti lah tahu kan kan...
Ni la Pulau Maldive
Aku memang suka view tempat-tempat menarik ni
 Jap,jap eh nak search info bab Island ni..

Tudia aih cross section at Maldive Island..
So klau nk snorkeling ke nak swimming ke..
Kena kot sebelah kiri je..
Kot sebelah kanan tu macam dalam sangat je..
Ish.. Pulau ni memang cantik tertarik kau memang de bom je.. kihkih..

Wah.. tengok lah marine biology pulau ni..
cantik sangat-sangat..
Berangan je lebih aku ni..
Pulau Payar kat Langkawi pun aku tak pi lagi..
Tak per..
Pi Pulau Payar dulu..
Then the next trip may be boleh pi Maldives pulak kot
In Sya Allah..
 @_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers