My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Sunday, 12 May 2013

GwiYoMi???

Hari ni sekalil agi hari bad mood sedunia bagi aku..
Hilang sekejap keupayaan aku nak buat kerja.. tengok lah ni dah pukul 10.30 pun
aku masih tak mula kan kerja lagi..
I need a rest..!!
Nak pergi tempat percutian..
Serabut.. serabut...
Bulan Jun ni Kelab Sukan JKR KS/PT nak buat kursus kat Redang..
Yehoo..bestnya..
Tapi lambat lagi kot..
Bila dah boring ni.. mula lah aku nak buat kerja lain..
u all nak tahu tak aku buat apa??
Hahaha..buka youtube jap guna my Xperia X10..
Sekarang ni kan ada gaya baru selain dari gangnam style
Apa tu depa dok sebut gwiyomi..
La..semua ni ikut org korea punya style..
Orang cakap gaya tu comey..
Hahah.. aku tengok pelik semacam saja..
Panda kat atas ni punya gaya lagi comey dari gwiyomi tu..
Aku view yang wawa zainal punya gwiyomi nampak okay skit lah..
tengok artis lain buat..Hmm..tak boleh nak terima..
Dah lah gaya tu bukan gaya malaysia..
Nanti aku buat gwiyomi ala zapin nak tak..
baru class macam orang Malaysia..
Kucin ni pun buat gwiyomi jugak eh..
Hmm..Entah ler..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers