My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Thursday, 16 May 2013

Menu-Menu Terpilih

 Hmm..Menu di Chicken Rice Shop Memang teruja kan.. I Love It..
Setiap kali my family p sini sure nak ayam stim
yang rooster tak berkenan sangat..
Tapi if pergi ke Kenny Rogers..
Rooster chicken lah yang jadi pilihan..

 Mee Kari di Chicken Rice Shop.. Marvelous..!!
Tak percaya.. Try rasa...

 Fruit Tar and Crescent..
Sedap N Best..Nak cuba tak??
Paling sedap fruit tar..ada laici ada strawberry n oren

Ni pun Crescent..
Aku suka makan ni.. kalau p kursus kat hotel..
Nampak je roti ni..kidnap cepat-cepat..Hehehe

 Ni ialah lamb chop..or lamb BBQ..
Makan dengan sos tartar..Oh makan barat sungguh aih..

 Ni lagi-lagi picture mee kari Chicken Rice Shop..
Eh Kerabu Mangga pun ada..Nice Menu

 Ni pulak sup wantan di Chicken Rice Shop
Ada 4 ketul je wantan.. Tapi sedap lah..

Ha.. Tu dia selambak sotong goreng celup tepung..
Ni makan kat Anjung Kuala at Marina Kuala Kedah..
Makan santai-santai bersama family..
Family suka makan aku pun sama..Kalau badan jadi besar tong nanti tak tahu lah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers