My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 14 September 2013

Segmen 1st Mama

Assalammualaikum


Ni first segmen dari Mama a.k.a As.. Ni pula first segmen yang Erin join.. Nak support kawan-kawan kan.. So, Erin pun joint..Kata-kata semangat kepada Mama As.. Semoga terus ceria dan Happy Blogging.. Perkenalan ini walaupun hanya di alam cyber mungkin suatu hari di alam nyata.. :-)

A) Mulakan dengan menepek gambar yang direka khas ini di entry anda. 
B) Linkkan terus ke blog mama lah.. seperti biasa anda selalu buat tu...
C) Jangan lupa follow mama, semuanya seperti biasa juga...
D) Nak buat entry atau tidak mama tak kisah... janji anda join cukup dah..
E) Letak tajuk " Segmen 1st Mama "
F) Like Facebook mama ye, sebelah tu je.. hihi (Takde fb pun takpe)
G) Tinggalkan URL blog anda diruang komen.

Segmen Mama akan tutup pada 30hb September 2013. Mama mencari 15 pemenang bertuah. Pemilihan berdasarkan random. 

12 comments:

Cik Mun said...

goodluck ye :)

BUNDA a.k.a KN said...

semoga berjaya...

Tetamu Istimewa said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Saya pun sertai.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

good luck erin.. :D

Norhasniza Khalid said...

terima kasih kerana join segmen mama.. :)

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

TelingaBulat said...

alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

siti zahara said...

selamat bersegmen.dari segmen yg sama
http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
follow sini #197
jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

deno said...

salam kenal :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini #205. ^_^ jemput ke blog deno pula --->>> DayangDeno

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers