My LuvLy Followers

Status Terkini :

Hai sahabat blogger sekelian.. Erin nak perkenalkan blog kawan Erin.. jom jadi follower kak ni.. http://daripenaseorangummi.blogspot.com


Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Wednesday, 11 September 2013

Aku Mengantuk

Assalammualaikum..

Tengok jam sudah pukul 12.30 pagi.. Mata mengantuk..Tapi hati dan jiwa kata janganlah tidur lagi..Sebab hati dan jiwa masih terlekat di blog.. Mata lagi meronta-ronta.."Cepatlah oi tidoq..Aku (mata) tak larat nak buka dah ni, dok terkebil-kebil menanti masa nak tutup.."

Walaupun mengantuk masih nak berblog? Masalah ni.. Jom tengok beberapa situasi-situasi di bawah ni..





Inilah wajah-wajah kita bila mengantuk yang amat sangat tapi menggagahkan diri untuk berblog..Gamaknya..Hehe.. Gi tidurlah kalau mengantuk sangat.. Ini tidak, asyik nak berkepit je dengan lappy or PC..

Jangan tipu diri sendiri macam gambar kat atas ni tau.. Let's to sleep right now.. 
Cepat tutup segala media elektronik..

7 comments:

Tetamu Istimewa said...

Oh, bahaya ni. Saya pun kadang-kadang leka juga.

akmaL said...

kadang2 sy rasa tidur atas meja lagi feeling dari tidur atas katil..heee:P

Shark Kay said...

ngeh ngeh..
ini semua bos punya pasal ler..
anak buah jugak yg kne tido cmni.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

peringatan yang baik.. hehe..

mrs eyza said...

hehe faiz la nie mengantuk awai jea malam2...xdan isyak mata dah nak lelap.

S.K.A said...

hu3..virus blog ni =) kuat je smpai mata xnk tido..

pha is said...

gambar last tu style..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers