My LuvLy Followers

Status Terkini :

Banyak entri-entri bermanfaat telah Erin tulis dan simpan di draf blog ni.. Cuma Erin akan terbitkan satu persatu dari masa ke semasa.. Tak boleh terbitkan sekali gus.. Sebab risau you all tak sempat baca jika Erin terbitkan terlalu banyak entri dalam satu masa.. Apa pun thanks sangat kepada you all yang sudi baca dan komen di blog puteriairyn ni.. Tanpa you all, blog ini akan suram dan sepi ibarat Erin berbicara sendirian.. Betul tak you all yang dikasihi sekelian?? ^_^

Saturday, 14 September 2013

Bakal Singgah di Istana Berteduh

Assalammualaikum..

Gambar Hiasan

Wah..Jangan terkejut atau terkedu yer..
Sebenarnya mood happy sangat sebab bakal pindah ke rumah baru..
Setelah penat memikirkan kat mana kami sekeluarga akan berhinggap dan berteduh selepas abah pencen,  akhirnya terjawab sudah.. Nanti Erin akan ada bilik sendiri..Syukur alhamdulillah..
Tak payahlah nak kongsi bilik dengan adik lagi.. Sebab dapat seorang satu bilik..

Yerlah keluarga Erin bukanlah sesenang mana, kami hidup sederhana sahaja..
Mama cakap kalau tinggal di rumah baru ni sesuailah jika ada yang merisik Erin..
Ish..Erin tak fikir semua tu..Lagi pun biar seseorang itu terima Erin seadanya..
Biarpun Erin ni bukan dari golongan berada.. Dia tetap terima Erin dengan ikhlas..
Terima Erin seadanya tunai kerana Allah Taala.. Kan itu lebih afdal..

7 comments:

Cik YuYu said...

bestnye kak ... nk ade umh sdiri gk sob3 ='(

Akmal Halim said...

slmt berpindah :)

mirza syazwina said...

best dapat bilik sesorang kan :)
privacy,hehee

Tetamu Istimewa said...

Di mana ni?

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selesa ada bilik sendiri.. bestnya..

puteri airyn said...

Cik Yuyu - Kira rumah ni besar skit dari rumah yang Kak Erin dan family tinggal sekarang ni..

Akmal - Terima kasih atas ucapan :-)

Mirza - Memang best ada bilik sendiri, privacy skit..

Cikgu Helmi - Kak Erin pindah area Alor Setar jugak, tapi rasanya dekat skit dengan tempat kerja.

Aiza - Betul tu selesa.. :-)

Cik Mun said...

selamat berpindah ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular

Hello Kitty Winking Pointer

Google+ Followers